MERKEZ MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 28/03/2023 14:20

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i; Balcıoğlu Mahallesi Muhtarı Bekir Yıldırım, Çarşı Mahallesi Muhtarı İsmet Gökdemir, Çamlık Mahallesi Muhtarı Bayram Durmuş, Çayağzı Mahallesi Muhtarı Filiz Dede, Dere Mahallesi Muhtarı Hasan Kalaycı, Orta Mahalle Muhtarı Abdullah Bilgin ve Yeni Mahalle Muhtarı Fikri Alpaslan ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, mahallerde yapılan çalışmalar ve mahallerin ihtiyaçları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Mahalle muhtarlarımız alt yapıdan dolayı bozulan yolların yapılması talep ettiler.

Muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların yapımının Fen İşleri Müdürlüğünün çalışma programında ilk sırada yer aldığını belirtti.